Pippa

(van De Palshoeve)

Vosmerrie geboren op 17 maart 2020, Afstammeling van Vivino ( Vivaldi x Dancier) uit onze Graphic D.C. Vivino (Originele tekst van Hengstenstation De IJzeren Man)

Unieke zoon van Vivaldi! Een record voor eeuwig: pas bij een laatste bod van 2,01 miljoen Euro was het biedingsduel om de Hannoveraanse premiehengst Vivino, dat de keuringscommissie als ook het publiek figuurlijk verlamde, ten einde. De nagenoeg perfect gemodelleerde Edelman, die de grond slecht uit fatsoen aanraakt, voltooide zijn verrichtingstest in Denemarken, alwaar hij ook als premiehengst werd uitgeroepen, met topcijfers en een totaalscore van 880,0 punten op de vierde plaats in een sterk bezette test.
Zijn vader Vivaldi gaat zelf terug op de beroemde stam van Utopia en voert de internationale Grand Prix-hengsten Krack C en Jazz in directe lijn. Hij was zelf reservekampioen in de verrichtingstest en won in 2007 de Pavo-cup voor 5-jarigen. In 2008 en 2009 won hij onder Hans Peter Minderhoud de hengstencompetitie gevolgd door de overwinning in 2013 bij de VHO-trofee. Inmiddels behoort Vivaldi tot ’s werelds beste dressuurverervers conform de WBFSH-ranking. Zijn moeder, de Staatsprämienmerrie Desiree, werd tijdens de Herwart von der Decken-keuring 2013 in Verden geprimeerd. Moedersvader Dancier was in 2004 Hannoveraanse kampioenshengst en schreef onder andere zijn verrichtingstest, de Freiherr von Stenglin-prijs, de Burchard Müller-prijs, zilver bij het Hannoveraanse kampioenschap als ook het brons bij het Bundeschampionat op zijn naam gevolgd door successen op Lichte Tour-niveau, waarna Dancier in 2014 de prestigieuze Grande-prijs ontving. Vivino: de belofte voor het grote toneel! 

Vivino (Vivaldi x Dancier)


Pippa (van de Palshoeve)