Rebbel

Rebbel

(van De Palshoeve)

Donkerbruine merrie geboren op 22 mei 2021, Afstammeling van Fynch Hatton (Formel Eins x Sir Donnerhall I) uit onze Save the last Dance (Sara)
We hebben voor FH gekozen om meer front en voorbeen gebruik te krijgen en om de galop te verbeteren. Wij hebben hem meerdere keren live aan het werk en op stal gezien en zijn er van overtuigd dat hij een heel fijn karakter heeft.  


Fynch Hatton (Originele tekst van Hengstenstation De IJzeren Man)

De onbetwiste kampioen van de Oldenburger zadelkeuring 2018 in Vechta. Van meet af aan fascineert deze fantastisch gemodelleerde en telkens souverein optredende bruine. Voor zijn uitzonderelijke werkwilligheid onder het zadel gaf testamazone Beatrice Buchwald het droomcijfer 10,0. Tijdens het Oldenburger Landeschampionat liet Fynch Hatton onder Eva Möller de concurrentie het nakijken en werd hij in de Oldenburger afvaardiging voor het Bundeschampionat opgenomen. Aansluitend voltooide hij in Denemarken een fantastische verrichtingstest. Fynch Hatton werd tevens opgenomen in het sportbevorderingskader van het Oldenburger Verband en kreeg derhalve het bijvoegsel OLD toegekend.

Fynch Hatton OLD stamt uit de eerste jaargang van de Westfaalse reservekampioen, Westfallen-Wappen kampioen en Bundeschampionat deelnemer Formel Eins. Zijn moeder, de Staatsprämien merrie Senorita Meyer, bracht eveneens de gekeurde en onder Dorothee Schneider op Prix St. Georges-niveau succesvolle Fürst Magic (v. Fürstenball) en de premiehengst First Choice (v. Fidertanz). Fynch Hatton: een Rittigkeits-wonder!Rebbel(van de Palshoeve)